Kaş'ta limanağzında kaçak iskele için yıkım başladı
Kaş'ta limanağzında kaçak iskele için yıkım başladı
Antalya'nın Kaş ilçesinde, kaçak iskele için yıkım işlemleri başlatıldı. Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Kaş Belediyesi ve Sahil Güvenlik ekiplerinin yürüttüğü çalışmada, kaçak binaların yıkımı için de malzemelerin çıkarılması amacıyla 10 gün ek süre verildi.
Kaş'ta kaçak iskele için yıkım başladı
Antalya'nın Kaş ilçesinde, daha önce kaçak olduğu tespit edilen şahsa ait iskele için yıkım işlemlerine başlandı. Daha önce Gazete'nin gündeme getidiği iskeleye yönelik yıkım çalışmaları, Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Kaş Belediyesi ve Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bugün itibarıyla başlatıldı.
Daha önce bölgede yapılan incelemelerde, iskele ve çevresindeki yapılaşmaya ilişkin tespitlerde bulunulmuş, kamuya açık kıyı alanındaki kullanım ve yapılaşma mercek altına alınmıştı.
YIKIM SÜRECİ BAŞLADI
Yapılan çalışmalar kapsamında, kaçak olarak inşa edildiği belirlenen şahsa ait iskelenin kaldırılması için ekipler tarafından bugün sahada işlem başlatıldı. Söz konusu şahsa ait kaçak binaların yıkımı için de işlem başlatılacağı belirtildi. Ancak binaların içerisinde bulunan malzemelerin çıkarılabilmesi amacıyla yapı sahibine 10 gün ek süre verildi.
Verilen sürenin tamamlanmasının ardından, söz konusu kaçak yapıların da yıkılacağı bildirildi.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

# Takım O G B M A Y AV Puan
1Kaşspor106221810820
2Antalyaspor105321512318
3Finikespor104241214-214

Kas Nöbetçi Eczaneler

Doğa Eczanesi
0242 123 45 67
Menteşe Mah. Şehitler Cd. No:35


Kavuklu Eczanesi
0242 234 56 78
Ova Mah. Atatürk Bul. No:4


Orkide Eczanesi
0242 345 67 89
Andifli Mah. Çukurbağlılar Sok. No:32/C


Anket

E-Bülten Aboneliği