Kaş–Gömbe yolu projesi konuşuldu

Ak parti Antalya Milletvekili Atay Uslu yaptığı açıklamada,"Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Gülşen’i ziyaret ederek Antalya’mızda devam eden ve planlanan ulaştırma yatırımlarımızı değerlendirdik.

 

Ak parti Antalya Milletvekili Atay Uslu yaptığı açıklamada,"Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Gülşen’i ziyaret ederek Antalya’mızda devam eden ve planlanan ulaştırma yatırımlarımızı değerlendirdik.
Devam eden;
• Kumluca geçişi,
• Finike–Elmalı bölünmüş yolu,
• Kaş–Gömbe yolu,
• Seydikemer–Kalkan yolu,
• Çatallar–Kasaba yolu çalışmalarının son durumunu ele aldık.
Önümüzdeki dönemde ise başta Elmalı–Akçay–Gömbe (Kaş) yolu olmak üzere hayata geçirmeyi planladığımız yeni yol yatırımları üzerine istişarelerde bulunduk.
Antalya merkezde trafik yoğunluğunu hafifletecek, ulaşım konforunu artıracak çalışmalarımız da devam ediyor. Daha önce Sanayi ve Kepezüstü farklı seviyeli kavşaklarını trafiğe açmıştık. Duraliler ve Uncalı kavşaklarında da çalışmalarımızda sona yaklaşıyoruz.
Ak Parti siyaseti eser ve hizmet siyasetidir.
Antalya’mızın ulaşım altyapısını güçlendirmek, hemşehrilerimizin daha güvenli ve konforlu ulaşım imkânlarına kavuşmasını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Antalya’mıza gösterdikleri ilgi ve destekleri için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na şükranlarımızı sunuyoruz.
Karayolları Genel Müdürümüze ve Karayolları teşkilatımıza teşekkür ediyoruz"dedi.
 

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Puan Durumu

# Takım O G B M A Y AV Puan
1Kaşspor106221810820
2Antalyaspor105321512318
3Finikespor104241214-214

Kas Nöbetçi Eczaneler

Doğa Eczanesi
0242 123 45 67
Menteşe Mah. Şehitler Cd. No:35


Kavuklu Eczanesi
0242 234 56 78
Ova Mah. Atatürk Bul. No:4


Orkide Eczanesi
0242 345 67 89
Andifli Mah. Çukurbağlılar Sok. No:32/C


Anket

E-Bülten Aboneliği