Kaş'da Mihrap ve Minberler Gençlerle Süslendi.
Kaş'da Mihrap ve Minberler Gençlerle Süslendi.
Diyanet İşleri Başkanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve yurt genelinde organize edilen "Minberde ve Mihrapta Gençler Var " temalı programlar kapsamında hafızlar ve öğrenciler, İlçemiz genelindeki çeşitli camilerde hutbe irad ederek, cuma namazı kıldırdı.
Kaş Müftülüğü Kınık Mahallesi Hafızlık Erkek Kur’an Kursu, Ova Mahallesi İmam Hatip Ortaokulu ve Kaş Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve hafız adaylarının imametinde gerçekleşen projede öğrenciler "İslam” konulu cuma hutbesi irad edip, ardından cuma namazı kıldırdı.
Proje, Kınık Mahallesi Merkez Camii, Kınık Mahallesi Durmuş Ali Uslu Uygulama Camii, Ova Mahallesi Fahribey Camii ile Ova Mahallesi Durmuş Demirhan Camii'lerinde gerçekleştirildi.
Gençlerin yapmış oldukları müezzinlik, okudukları hutbe ve kıldırdıkları cuma namazı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.
İlçe Müftüsü Sayın Turgut Topaloğlu, projede emeği geçen din görevlileri ve öğretmenlere teşekkür etti.

Benzer Haberler
Kaş'da Mihrap ve Minberler Gençlerle Süslendi.
Kaş Müftülüğü’nden Hafız Kurubaş'a Tebrik ve Ödül
Kaş Kaymakamı Tevfik KUMBASAR, Yeni Hükümet Konağındaki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayhan Yıldırım'ı ziyaret etti.
Kalkan Ortaokulu’nda LGS Değerlendirme ve Hazırlık Toplantısı Gerçekleştirildi
Yeni Antalya-Konya yolunun göle dönüşmesini olta atarak protesto etti
Turgut Topaloğlu Bezirgan’da vaaz verdi
Kaş Limanı fırtınada zarar gördü
Kaş’ta öğrenciden duygulandıran bayrak sevgisi