Büyükşehir’de gündem sivrisinek! Artan şikayetler meclise taşınıyor
Büyükşehir’de gündem sivrisinek! Artan şikayetler meclise taşınıyor
Büyükşehir’de gündem sivrisinek! Artan şikayetler meclise taşınıyor
Antalya’da yaz sıcaklarının etkisini artırmasıyla birlikte sivrisinek şikayetleri yeniden kentin en önemli sorunlarından biri haline geldi. Vatandaşlardan gelen yoğun tepkiler ve mecliste aylardır süren tartışmaların ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi, vektörle mücadelede bilimsel destek almak için Akdeniz Üniversitesi ile iş birliğine giderken, konu 11 Haziran’daki meclis toplantısında masaya yatırılacak.
Havaların ısınmasıyla birlikte Antalya genelinde sivrisinek şikayetlerinde ciddi artış yaşandı. Vatandaşlar hem belediyenin ilgili birimlerine hem de sosyal medya üzerinden yoğun şekilde şikayetlerini dile getirirken, kentin birçok noktasında sivrisinek sorunu günlük yaşamı olumsuz etkilemeye başladı.
MECLİSİN GÜNDEMİNDE
Antalya Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı 11 Haziran’da gerçekleştirilecek. Toplantının dikkat çeken gündem maddelerinden biri ise vektörle mücadele çalışmaları olacak. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından meclis üyelerine, yürütülen çalışmalar ve alınan önlemler hakkında kapsamlı bir sunum yapılacak.


Benzer Haberler
Büyükşehir’de gündem sivrisinek! Artan şikayetler meclise taşınıyor
Kaş'ta genç kadını evine kadar takip etmişti: Taciz zanlısı tutuklandı
Kaş belediye Meclis Toplantısında Halil Kocaer cadde ismi değiştirildi.
Kaş-Demre kara yolunda seyir halindeki tırın römorkunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
ULUSAL KURTULUŞ VE AND BİRLİĞİ PARTİSİ ANTALYA İL BAŞKANLIĞI
Kaş ilçesi Çerçiler mevki eski Antalya yolu olan caddeye Kaş belediye eski başkanı Halil Kocaer 'in ismi verildi.
Kaş’ta tefecilik operasyonu: 4 şüpheliye adli işlem
Akbel Kalkan Yolunda Trafik Kazası